T 089 32 20 30 | F 089 32 20 38 info@kromoxi.be

Er zijn tal van goede redenen om met Kromoxi te werken


1. Persoonlijke service met eigen leveringsdienst.U weet bij wie u koopt en bent zeker van ons engagement dat wij uw zaak op de voet opvolgen. Dank zij onze eigen besteldienst hebben we de leveringstijden zelf in handen. Op die manier kunnen we garanderen dat een bestelling die voor 9 uur doorgegeven wordt, nog dezelfde dag geleverd wordt.

2. Specialist in verf en decoratie. Kromoxi is een Trimetal Paint Center en partner van diverse grote leveranciers. De oprichters hebben een uitgebreide en praktische kennis van de schilderswereld.

3. Volledig aanbod & uitgebreide stock. Kromoxi kan zo goed als alles leveren wat de professionele schilder-vakman nodig heeft: verf, behang, vloerbekleding, parket, raamdecoratie, benodigdheden … Daarnaast verstrekken wij graag ondersteunende diensten en informeren wij onze klanten op regelmatige basis over nieuwe ontwikkelingen.

4. Dynamisch technisch/commercieel team Kromoxi is een bedrijf met een familiaal karakter waar jonge Limburgers dagelijks hun best doen voor de Limburgse schilderswereld. Onze mensen kénnen het beroep van schilder en worden voortdurend bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen. We hebben zowel een commerciële binnen- als buitendienst met slechts één doel: de klant steeds centraal stellen.

6. Acties Naast acties van de grote leveranciers, organiseert Kromoxi ook eigen acties die toegankelijk zijn voor iedere klant en die vaak op maat van de klant worden geschreven.

7. Opleiding & workshops Kromoxi is hét kenniscentrum voor de Limburgse verf-vakman. Wij hebben een eigen opleidingscentrum waar regelmatig bijscholingen gegeven worden. Daarnaast beschikken wij over een showroom waar u met uw klanten op bezoek mag komen.

8.Wij rekenen altijd de juiste prijzen aan omdat wij houden van goede afspraken. Klantentrouw wordt beloond en bovendien verkennen we voor onze klanten steeds de commerciële mogelijkheden voor grotere projecten met onze leveranciers.

9. Continuïteit Kromoxi werd opgericht vlak na WO II. In 2002 betrok de nieuwe directie de vestiging aan de Caetsbeekstraat. In juni 2006 werd Kromoxi door de huidige eigenaars volledig overgenomen.

10. Centrale ligging Het Industrieterrein Genk–Zuid ligt centraal in de provincie: de klanten zijn snel bij ons, wij zijn snel bij de klant of op de werven. We beschikken over een ruime parking, een grote balie en zijn open vanaf 7.30 uur zodat u, op weg naar uw werf, al kan binnenspringen voor uw verf en uw ochtendkoffie

Pin It on Pinterest

Share This